Gratis verzending vanaf €35
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
25% korting op tweede fles

Wattamula

Filters

Meer
Wattamula waterflessen

In het noordelijkste gedeelte van Curaçao vind je Watamula, de naam is afgeleid vanuit het Nederlands en betekent ‘Watermolen’. Voor Watamula ligt één van de mooiste riffen van Curaçao, de zee is daar wild en daarom nauwelijks toegankelijk waardoor het rif in goede staat blijft. In de volksmond wordt het de plek genoemd die ‘ademt’. Door het poreuze gesteente en de gaten die in het gesteente zitten worden de golven hier meters hoog doorheen geblazen. Een prachtig stukje natuur.

'Wattamula' is ontstaan vanuit deze mooie gedachte en afgeleid van Watamula. Ademen is net zoals water essentieel om te kunnen leven, op Watamula en Wattamula komen beide samen. Het grootste deel van de aarde en het grootste deel van je lichaam bestaat uit water, zonder water bestaan wij niet. Dagelijks voldoende water drinken is dan ook zeer belangrijk voor een gezonde lifestyle. Het lijkt makkelijk maar toch lukt 85% van de mensen dit niet. Met een waterfles van Wattamula kom je goed voor de dag én drink je automatisch meer. Hoe simpel is het om binnen zeer korte tijd je lifestyle aan te passen en gezonder te leven?

 

De beste kwaliteit

De Wattamula waterflessen zijn met liefde uitgekozen en geproduceerd. Je hebt keuze uit flessen die gemaakt zijn van Tritan, een milieuvriendelijk materiaal afkomstig uit Amerika en waterflessen van rvs (roestvrijstaal) die isolerend zijn. Zo heb je minimaal 24 uur koud water en 12 uur warm water. Ideaal om op ieder moment van de dag te kunnen genieten van een fijne temperatuur. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, je kunt er daarom op vertrouwen dat je een lang tijd kunt doen met je Wattamula waterfles.

 

Denk aan het milieu

In onze samenleving is plastic een groot probleem. De overheid heeft de laatste jaren meer actie ondernomen om plastic dat eenmalig wordt gebruikt te verminderen. Dit hebben ze onder andere gedaan door statiegeld op kleine flesjes door te voeren. Het is een begin, maar dit zal het probleem niet volledig verhelpen. Jijzelf hebt hier de grootste invloed op. Kijk maar eens om je heen op straat en je ziet de plastic flesjes overal liggen. Via verschillende wegen komt deze in onze oceanen terecht die enorm vervuild raken. De gevolgen zijn enorm. Ook het overgrote deel van ons zwerfafval bestaat uit plastic flesjes, een probleem dat niet zomaar verdwijnt. Met een herbruikbare Wattamula fles laat je de ‘single-use’ flesjes achterwege en draag je je steentje bij aan een beter milieu.

 

Enjoy life

Wattamula staat voor duurzaam, eerlijkheid en goede kwaliteit. Al deze eigenschappen komen terug in de Wattamula flessen die voor een eerlijke prijs worden aangeboden. Geen poespas, maar gewoon zoals het is. De producten van Wattamula toveren een glimlach op je gezicht en laten je ademen, net zoals de plek op Curaçao.

Geniet van het leven!

 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €35
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
25% korting op tweede fles
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.