Gratis verzending vanaf €35
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
25% korting op tweede fles

Over ons

Wattamula is ontstaan uit een passie voor een gezonde lifestyle. Om af te vallen was het drinken van structureel twee tot drie liter water één van de oplossingen. Weg met alle drankjes en sapjes die vol zitten met suiker, want dat is een reden waarom we zwaarder zijn dan we willen. Vaak is de informatie die je tegenkomt gericht op gezonder eten, maar aan de andere kant vergeten of onderschatten we hoe groot de impact is van alle drankjes die we dagelijks drinken.

Door steeds meer te gaan verdiepen in een gezonde lifestyle kwamen we erachter hoe essentieel water is voor ons lichaam. Het feit dat 85% van de Nederlanders niet voldoende water drinkt geeft aan dat heel veel mensen dit niet weten. Uit deze gedachte is Wattamula geboren, om mensen de mogelijkheid te geven om op ieder moment van de dag, waar iemand ook is, te kunnen genieten van je water of andere drankje. Met een fles naast je drink je namelijk automatisch meer. En meer water drinken zorgt voor een gezonde lifestyle.

''Onze missie is dat we mensen die te weinig water drinken de mogelijkheid geven om met een waterfles en smaak aan het water het drinken makkelijker maken zodat zij zich gezond, fit, energiek en gelukkig voelen.''

Met een duurzame waterfles verbeteren we ook het milieu. Plastic flesjes die je onder andere in supermarkten koopt zijn zeer schadelijk voor het milieu omdat ze niet afbreekbaar zijn. Kijk maar eens om je heen, je ziet ze overal liggen. Deze 'single-use' plastic producten vervuilen onze oceanen en ze nemen het overgrote deel van het zwerfafval voor hun rekening. Help mee dit probleem te verminderen door deze flesjes achterwege te laten en gebruik te maken van een herbruikbare drinkfles.

Alle producten zijn uitvoerig getest en met zorg gekozen zodat jij een waterfles hebt waar je blij mee bent. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijke service te bieden en om iedereen te behandelen zoals wij ook graag behandeld zouden willen worden. Op een eerlijke en nette manier.

Wees bewust van je lichaam en draag meteen een steentje bij aan het milieu

 

Gratis verzending vanaf €35
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
25% korting op tweede fles
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.