♡ 30% korting op je tweede fles
Gratis verzending vanaf €30
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
30% korting op tweede fles

Over ons

Wattamula is ontstaan uit een passie voor een gezonde lifestyle. Ik besloot om structureel meer water te gaan drinken omdat ik 10 kilo wilde afvallen. Weg met alle drankjes en sapjes die vol zitten met suiker, want dat was een reden waarom ik zwaarder was dan ik wilde zijn. Als je op zoek gaat naar hoe je gezonder kan leven dan vind je vooral veel informatie gericht op eten, maar als je erachter komt hoe slecht veel sappen en frisdranken zijn dan zou je daarmee al een grote slag kunnen slaan. Dit is wat veel mensen vergeten of juist onderschatten. 

Na dit besef besloot ik structureel om twee tot drie liter water per dag te gaan drinken. Ik ging mezelf steeds meer verdiepen in een gezonde lifestyle en ik schrok van het feit dat water zó essentieel is voor ons lichaam. Ik wist dit niet, en nog veel meer mensen weten dit niet. 15% drinkt namelijk voldoende water op een dag, dat betekent dat 85% dit niet doet. Daarom is het mijn doel om mensen de mogelijkheid te bieden om op iedere moment van de dag, waar je ook bent, te kunnen genieten van je water of andere drankje. Met een fles naast je drink je namelijk automatisch meer. En meer water drinken zorgt voor een gezonde lifestyle.

''Onze missie is dat we mensen die te weinig water drinken de mogelijkheid geven om met een waterfles dagelijks meer te drinken zodat zij zich gezond, fit, energiek en gelukkig voelen.''

Met een duurzame waterfles verbeteren we ook het milieu. Plastic flesjes die je onder andere in supermarkten koopt zijn zeer schadelijk voor het milieu omdat ze niet afbreekbaar zijn. Kijk maar eens om je heen, je ziet ze overal liggen. Deze 'single-use' plastic producten vervuilen onze oceanen en ze nemen het overgrote deel van het zwerfafval voor hun rekening. Help mee dit probleem te verminderen door deze flesjes achterwege te laten en gebruik te maken van een herbruikbare drinkfles.

Met mijn team staan we voor kwaliteit en een fijne service. Alle producten zijn uitvoerig getest en met zorg gekozen zodat jij een waterfles hebt waar je blij mee bent. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijke service te bieden en om iedereen te behandelen zoals wij ook graag behandeld zouden willen worden. Op een eerlijke en nette manier.

Wees bewust van je lichaam en draag meteen een steentje bij aan het milieu

Gratis verzending vanaf €30
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
30% korting op tweede fles
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.