♡ 30% korting op je tweede fles
Gratis verzending vanaf €30
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
30% korting op tweede fles

❤️ Jij bestelt, wij doneren aan Water for Life

0,50 cent van iedere bestelling wordt gedoneerd aan Water for Life - zij maken schoon drinkwater en toilet voor iedereen toegankelijk. 

Water for Life

Water is essentieel in ons leven. Ons lichaam bestaat voor 50-70% uit water maar ook de aarde bestaat voor 70% uit water. Kortom, zonder water kunnen we niet voortbestaan. In veel delen van de wereld is water niet zo vanzelfsprekend. Water for Life heeft als doel om schoon drinkwater en een toilet toegankelijk te maken voor iedereen. Wij staan 100% achter deze missie en dragen daarom graag ons steentje bij. En jij helpt daarbij!

Water for Life bestaat sinds 2004 en is een initiatief van Nederlandse drinkwaterbedrijven. Zij werken samen met lokale drinkwaterbedrijven in derdewereldlanden om voor arme mensen drinkwater en sanitair te regelen. Water for life financieert huisaansluitingen, waterkiosken en publieke waterpunten waar mensen jerrycans water kunnen halen.

Via de VEI worden lange termijn partnerschappen afgesloten met waterbedrijven in lage inkomenslanden. Zo wordt alle kennis en kunde gedeeld. Water for live doet hier aan mee en financieert infrastructuur en trainingen. Door de samenwerking met Nederlandse drinkwaterbedrijven, die alle indirecte kosten dekken, gaat 100% van de donaties naar de projecten.

De plannen worden in eerste instantie getoetst bij het bestuur van Water for Life om te kijken of het bijdraagt aan het doel dat wordt nagestreefd. Nadat er een GO is gegeven start de uitvoering. Lokale aannemers leggen waterleidingen aan en plaatsen de toiletten. Als het water door de leidingen stroomt dan zorgt het lokale waterbedrijf voor schoon, veilig en betaalbaar drinkwater.

Sinds 1 januari 2020 heeft Water for Life het CBF keurmerk. Het CBF is een onafhankelijk stichting die streng toezicht houden op goede doelen die geld inzamelen. Voor dit keurmerk dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen die goed worden gecontroleerd. Verder worden vanuit Water for Life de opbrengsten en uitgaven open en transparant gedeeld.

Wattamula ♡ Water for Life

Wij als verkoper van waterflessen denken veel aan het milieu door uitsluitend producten aan te bieden die 100% milieuvriendelijk zijn en door geen plastic op te sturen (alleen recycled). Daarnaast zijn herbruikbare waterflessen goed voor het milieu omdat 'single-use' plastic flesjes op deze manier minder worden gebruikt. Deze vormen in de samenleving een groot probleem omdat het grootste deel van onze zwerfafval eruit bestaat en het via allerlei wegen in onze oceanen terecht komt (plastic soup).

Drinkwater en een toilet zijn voor ons zeer normaal maar dat is niet overal het geval en daarom steunen wij Water for Life door een bijdrage per bestelling af te staan. Zo steunen wij hen in hun missie om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Een win-win situatie omdat mensen met een waterfles meer gaan drinken en daardoor gezonder leven, én met de verkoop van die waterfles krijgt iemand anders in de wereld schoon drinkwater en een toilet.

Help jij mee?

Gratis verzending vanaf €30
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
30% korting op tweede fles
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.