Gratis verzending vanaf €35
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
25% korting op tweede fles

Persoonsgegevens beheren

Op deze pagina kun je een verzoek indienen om je persoonsgegevens op te vragen, te wijzigen of te laten verwijderen. We helpen je graag verder met je verzoek, je kunt binnen enkele werkdagen een reactie van ons ontvangen.

 

Persoonsgegevens opvragen

Klik op deze link om je persoonsgegevens op te vragen. Na je aanvraag gaan we je gegevens verzamelen en deze sturen we per mail naar je op. Let op: we kunnen je gegevens alleen verzamelen als je het verzoek tot inzage verstuurt met het e-mailadres waar de persoonsgegevens aan staan gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat je de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

 

Persoonsgegevens wijzigen

Klik op deze link om een verzoek in te dienen om je persoonsgegevens te wijzigen. Vermeld duidelijk in je verzoek welke gegevens je door ons wilt laten wijzigen. Na je aanvraag gaan we je gegevens verzamelen en de gevraagde wijzigingen doorvoeren, mits dit voor ons mogelijk is om te doen. Let op: we kunnen je gegevens alleen wijzigen als je het verzoek tot wijzigen verstuurt met het e-mailadres waar de persoonsgegevens aan staan gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat je de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

 

Persoonsgegevens verwijderen

Klik op deze link om een verzoek in te dienen om je persoonsgegevens te laten verwijderen. Let op: we kunnen niet in alle gevallen al je gegevens verwijderen, bijvoorbeeld omdat we aan de Belastingdienst verplicht zijn orderdata een bepaalde tijd te bewaren, of in verband met garantie de orderdata in bewaring moeten houden. Na je aanvraag gaan we je gegevens verzamelen en verwijderen, mits dit voor ons mogelijk is om te doen. Let op: we kunnen je gegevens alleen verwijderen als je het verzoek tot wijzigen verstuurt met het e-mailadres waar de persoonsgegevens aan staan gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat je de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

 

Contact

Heb je een vraag over de AVG of je persoonsgegevens waar je op onze website geen antwoord op kunt vinden? Laat het ons dan gerust weten zodat we je verder kunnen helpen. Op deze pagina vind je onze contactgegevens.

Gratis verzending vanaf €35
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Duurzaam & BPA vrij
25% korting op tweede fles
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.